tantra tantra

Αναίς

tantra

Η Αναίς είναι δασκάλα του Tai Chi και του Qigong και θεραπεύτρια-μασέζ που ζει στην Αθήνα.

Συντονίζει επίσης σεμινάρια Τάντρα και διαλογισμούς πάνω στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας).
- Γεννημένη στην Νορβηγία, ασχολείται πολλά χρόνια με την πνευματικότητα και την Ανατολική φιλοσοφία. Έφυγε από την χώρα της δεκαεννέα ετών και μαθήτευσε για πολλά χρόνια κοντά σε πνευματικά ανεπτυγμένους δασκάλους.
- Η πνευματική παράδοση που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια και στην οποία μυήθηκε τελικά ήταν αυτή της Κουνταλίνι Τάντρα. Αργότερα ένοιωσε έλξη για τον Ταοισμό και την συναρπαστική του αλληλεπίδραση με την Φύση και το Σύμπαν και μαθήτευσε στον Ταοισμό, κοντά σε πολλούς δασκάλους.
- Τα τελευταία χρόνια μελετά και εξασκεί την Τάντρα, συμμετέχοντας σε πολλά σεμινάρια και κάνοντας και ατομικές συνεδρίες με διάφορους δασκάλους· έχει σαν βάση της την εμπειρία της από την Κουνταλίνι Γιόγκα, που περιλαμβάνει την εξισορρόπηση των δυο αντιθέτων πολικοτήτων στο σώμα μας καθώς και την ενεργοποίηση των τσάκρας.
- Είναι πιστοποιημένη στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, έχει μυηθεί στο Ρέικι (τρίτο βαθμό) και συνδυάζει στην δουλειά της αυτά τα δυο θεραπευτικά συστήματα. Επίσης προσφέρει ενεργειακό και θεραπευτικό μασάζ.

READ IN ENGLISH

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιακίζ

tantra

Ο Χρήστος - Γιακίζ - Αποστολάκος είναι ολιστικός θεραπευτής.

-Άρχισε την πνευματική αναζήτηση το 1991 στην Αρμονική Ζωή, όπου ολοκλήρωσε το τετραετές σεμινάριο αυτογνωσίας. Ύστερα στράφηκε στις θεραπείες του μύστη ΟΣΣΟ, παίρνοντας μέρος σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σαν συμμετέχων, βοηθός η μεταφραστής.
- Έχει εκπαιδευθεί στην Διαλογιστική θεραπεία Mystic rose (γέλιο, κλάμα και σιωπή για εικοσιμία μέρες)στην Ελλάδα, στην Γερμανία και στις Ινδίες.
- Έχει σπουδάσει Θεραπεία εσωτερικού παιδιού,channeling, άνοιγμα ενεργειακών κέντρων και πνευματική ψυχοθεραπεία με την Vedanta, στο Power of Light institute. Επίσης έχει σπουδάσει συμβουλευτική απεξάρτησης και έχει οργανώσει εθελοντικά ομάδες διαλογισμού για χρήστες ουσιών.
- Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την επιστήμη της Τάντρα, παρακολουθώντας σχετικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα περισσότερα απ’ αυτά με την Σαρίτα, διεθνώς γνωστή δασκάλα της Τάντρα. Συντονίζει Σεμινάρια Τάντρα στην Αθήνα, μαζί με τη φίλη του ΑΝΑΙΣ, ενω προσφέρει επίσης θεραπευτικό Τάντρα-Μασάζ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Osho"

Δεν χρειάζεται να πολεμήσεις, δεν χρειάζεται ν’αγωνιστείς για τίποτα, να πας πουθενά ή να πετύχεις οτιδήποτε. Όλη η ύπαρξη συγκλίνει στο εδώ και τώρα. Μη χάνεις λοιπόν τη στιγμή, μην την αναβάλλεις για αύριο, γιατί αυτό το αύριο ποτέ δεν θα έλθει και θα συνεχίσεις να την χάνεις ζώντας τελικά μια μίζερη ζωή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΚΙΖ

Phone : 6934092451

E-mail : christeas59@gmail.com


ΑΝΑΙΣ

Phone : 6984619353

E-mail : AnaisWest77@yahoo.com

ή συμπληρώστε τη

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Video σχετικά με την Τάντρα