tantra tantra

 

Tantra Massage

 

    Το τάντρα μασάζ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της τέχνης της Τάντρα·είναι ένας ευχάριστος και σχετικά εύκολος τρόπος για να μάθουν ένας άντρας και μια γυναίκα ν’ αλληλεπιδρούν ενεργειακά σε όλα τα επίπεδα.
    Το τάντρα μασάζ είναι ταυτόχρονα αισθησιακό,τρυφερό και πνευματικό·για να γίνει σωστά,χρειάζεται να συνδεθούμε με την ζωική ενέργεια·δηλαδή την πηγή της ζωής που ρέει μέσα απ’ τα ενεργειακά κέντρα(τσάκρας)και τα ενεργοποιεί,ενώ ταυτόχρονα παρέχει την δύναμη που χρειάζεται για ν’ανοίξει η καρδιά και να συνδεθεί με το πνεύμα.
    Το μασάζ αυτό είναι μια λεπτή τέχνη,όπου το να είναι κάποιος παρών στο εδώ και τώρα,απόλυτα συνδεδεμένος με την ενέργεια του συντρόφου του, είναι πιο σημαντικό από την τεχνική του επιδεξιότητα.
    Βεβαίως η γνώση του συστήματος των ενεργειακών κέντρων βοηθάει πολύ αν θέλει κάποιος να προχωρήσει βαθύτερα στην τέχνη της Τάντρα.Στα σεμινάριά μας ασχολούμαστε συστηματικά με το άνοιγμα των κέντρων αυτών.

   Συνεδρίες τάντρα-μασάζ με την Αναίς η με τον Γιακίζ·έμπειρους,εκπαιδευμένους σε τεχνικές και μασάζ Τάντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό·για γυναίκες (με τον Γιακίζ), άντρες (με την Αναις), και ζευγάρια (με την Αναις και τον Γιακίζ), με σοβαρές προθέσεις, που θέλουν πραγματικά να βιώσουν μια πνευματική και απολαυστική εμπειρία.

 

 

Το μασάζ   θεραπεύει  και  την  κατάθλιψη

massage


     Η πανάρχαια τέχνη του μασάζ συμβάλλει (και) στην θεραπεία μιας από τις σοβαρότερες ασθένειες της εποχής μας:την κατάθλιψη. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει ιατρική έρευνα Πανεπιστημίου της Ταϊβάν,τονίζοντας ότι οι χειρομαλάξεις είναι εξίσου ευεργετικές για το στρες, τις φοβίες, ακόμη και για κάποιες μορφές ψυχοπάθειας.
     Ήταν εδώ και χρόνια γνωστό πως το θεραπευτικό μασάζ έχει την ικανότητα να ενισχύει τα συναισθήματα της ευεξίας στον ανθρώπινο οργανισμό. Ρίχνει τα επίπεδα κορτιζόλης κατά 30%,αυξάνοντας ταυτόχρονα την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη,δηλαδή τους δύο νευροδιαβιβαστές που βοηθούν στη μείωση της κατάθλιψης.
     Ένα χαλαρωτικό μασάζ,αν γίνεται από ειδικό,μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλο χημικές αλλαγές που είναι ικανές να οδηγήσουν σε συναισθήματα χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ παράλληλα μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες.

 

tantric-massage2

 

      Ο δρ Γουέν Χου,απ’ το Πανεπιστήμιο Αϊ-Σου της Ταϊβάν,αναζήτησε περιπτώσεις ασθενών με κατάθλιψη που είχαν υποβληθεί σε σειρά συνεδριών θεραπευτικού μασάζ. Κατάφερε να εντοπίσει συνολικά 786 ανθρώπους σε 17 διαφορετικές έρευνες. Σε 13 δοκιμές η θεραπεία με μασάζ συγκρίθηκε με άλλες αγωγές,όπως κινέζικα βότανα,ασκήσεις χαλάρωσης και ανάπαυση,ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι ειδικοί συνέκριναν την ομάδα του μασάζ με άλλη ομάδα ασθενών που δεν είχε λάβει θεραπευτική αγωγή.
      Τα συμπεράσματα της μελέτης,η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Αmerican Journal of Ρsychiatry», έδειξαν ότι η θεραπευτική αγωγή με μασάζ είχε αποτελέσματα στην ανακούφιση των συμπτωμάτων κατάθλιψης. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η θεραπευτική αγωγή με μασάζ βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Οι επιστήμονες σημειώνουν πως  το μασάζ μπορεί να ελαττώσει το άγχος και την ένταση και να οδηγήσει σε συναισθηματικά οφέλη,μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε χαλάρωση ή “χτίζοντας” μια συμμαχία μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου,προκαλώντας έτσι έκλυση οξυτοκίνης,της ορμόνης της εμπιστοσύνης,της χαράς.

 

tantric-massage

 

 

'Οι συνεδρίες ταντρικού μασάζ έχουν ανασταλεί προσωρινά λόγω της υπάρχουσας κατάστασης (Covid)
*
The tantric massage sessions are put on hold temporarily due to the current Covid situation. Stay safe!'

"Osho"

Δεν χρειάζεται να πολεμήσεις, δεν χρειάζεται ν’αγωνιστείς για τίποτα, να πας πουθενά ή να πετύχεις οτιδήποτε. Όλη η ύπαρξη συγκλίνει στο εδώ και τώρα. Μη χάνεις λοιπόν τη στιγμή, μην την αναβάλλεις για αύριο, γιατί αυτό το αύριο ποτέ δεν θα έλθει και θα συνεχίσεις να την χάνεις ζώντας τελικά μια μίζερη ζωή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΚΙΖ

Phone : 6934092451

E-mail : christeas59@gmail.com


ΑΝΑΙΣ

Phone : 6984619353

E-mail : AnaisWest77@yahoo.com

ή συμπληρώστε τη

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Video σχετικά με την Τάντρα